Huidtype 3 – Lightsheer ervaring dag 1 van Julie uit Neerpelt

Julie_Sessie_1_01Zaterdag 4 oktober, mocht ik als hostess aanwezig zijn op de Estetika beurs te Brussel.

Ik had al veel over laserontharing gehoord, maar meteen kwamen heel wat vragen in mij op en vond ik het toch wel spannend.

Eenmaal aangekomen op de stand werd ik meteen gerustgesteld. De mensen die het uitvoeren zijn goed opgeleid, stellen je op je gemak en leggen alles zeer goed uit. De laserontharing was een fijne belevenis. Het was verbazingwekkend pijnloos en vooral zeer snel! 🙂 Op vijf minuutjes tijd zat mijn eerste sessie er al op.

Ik ben zeker en vast tevreden van deze eerste LightSheer ervaring, omdat het sneller is dan scheren, het is pijnloos en je krijgt er geen rode bultjes van! Dit laatste is vooral voor mij zeker en vast belangrijk, aangezien ik altijd rode bultjes kreeg van het scheren.

Ik kijk al uit naar het eindresultaat.

Julie_Sessie_1_03

Share

Tags: , , ,